iSport.ua

Реалу можуть зарахувати технічну поразку у матчі з Хетафе

У всьому винна скасована заміна.
2023 г., 17 травня, 14:55
Реал - Хетафе / Getty Images
Реал - Хетафе / Getty Images

Реалу можуть присудити технічну поразку 0:3 у матчі Ла Ліги проти Хетафе (1:0). Про це повідомляє видання As.

Нагадаємо, наприкінці зустрічі Карло Анчелотті вирішив випустити на поле Альваро Одріосола замість Марко Асенсіо. У момент, коли іспанець залишав поле, Камавінга зашкутильгав і попросив замінити його.

У результаті француз був замінений, а Асенсіо залишився на полі, і Одріосола вийшов замість Камавінга.

Читайте також: Манчестер Сіті - Реал: прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

У свою чергу Хетафе ухвалив рішення подати скаргу до Комітету зі змагань на скасовану заміну мадридців. Дане рішення Анчелотті у матчі не відповідає правилам.

У випадку, якщо скарга буде схвалена, Реалу можуть присудити технічну поразку 0:3, а також змусити сплатити штраф у розмірі від 6 до 9 тисяч євро.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Хетафе Реал Мадрид Ла Ліга

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK